O Día Mundial da Saúde 2015 é unha oportunidade para alertar as persoas que traballan en diferentes sectores gobernamentais, agricultores, fabricantes, venda polo miúdo, profesionais sanitarios e consumidores, sobre a importancia da seguridade e responsabilidade que cada un pode desempeñar para garantir que o mundo pode estar seguro de que a comida que ten no seu prato é segura para comer.
Cinco Claves para unha alimentación máis segura
A seguridade alimentaria é unha responsabilidade compartida. É importante traballar ao longo de toda a cadea de produción de alimentos, de agricultores e fabricantes, os vendedores e consumidores. A publicación da OMS "Cinco Claves para unha Alimentación máis Segura" ofrece vendedores e consumidores orientación práctica sobre como manexar e preparar a comida:

Clave 2: alimentos crus e cociñados Separadas
Clave 3: alimentos Cociña ben
Clave 4: Manteña os alimentos a temperaturas seguras
Clave 5: Use auga potable e materias primas
Aquí vos deixo dous videos.
Ningún comentario:
Publicar un comentario